تاپ ثبت

خدمات ثبت شرکت در تهران

خدمات ثبت شرکت

ثبت شرکت برای شروع فعالیت‌های گسترده اقتصادی ضروری است. با به ثبت رساندن یک شرکت، مدیران و سهامداران آن دارای جنبه حقوقی می‌شوند و امکان مشارکت در بسیاری از مناقصه‌ها، مزایده‌ها و فعالیت‌های تجاری را به‌دست خواهند آورد. ثبت شرکت مزایای مهمی برای کسب‌وکارها ایجاد می‌کند و باعث می‌شود تا اعتماد عمومی به آن‌ها افزایش یافته و قانون از آنان حمایت حقوقی نماید.

ثبت شرکت در ایران

منظور از ثبت شرکت چیست؟

ثبت شرکت قراردادی تجاری است که بین افراد حقیقی و حقوقی منعقد می‌شود تا در چارچوب معینی از قوانین عمل کنند. براساس ماده ۱۹۵ قانون تجارت، تمامی شرکت‌هایی که قصد دارند فعالیت تجاری داشته باشند، باید شرکت‌شان را به‌صورت رسمی ثبت نمایند. شرکتی که به‌صورت رسمی ثبت نشده باشد، خلاف قانون است و مراجع ذی‌صلاح می‌توانند جلوی فعالیت آن را بگیرند.

برای ثبت شرکت، ابتدا نوع شرکت و نام آن انتخاب می‌شود. سپس مراحل مالکیت و پرداخت هزینه‌های مرتبط با ثبت باید به‌درستی طی شود. ثبت‌کردن شرکت به معنای تاسیس یک واحد حقوقی است که از قوانین مالیاتی و بیمه نیز مستثنی نمی‌شود. بنابراین، حتی با پرداخت مقدار کمی از سود به‌عنوان مالیات، می‌توانید از مزایای حقوقی ثبت‌کردن شرکت بهره‌مند شوید.

مزایای رسمی ثبت شرکت

هرگاه افرادی تصمیم به ثبت انواع شرکت‌ها بگیرند از مزایایی برخوردار خواهند شد:

  1. شرکتی که به‌صورت رسمی ثبت شده باشد و دارای آدرس محل استقرار، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره باشد از اعتبار بیشتری برای مراجعین برخوردار خواهد بود؛
  2. با ثبت شرکت به‌طور رسمی امکان رسیدگی به اسناد و مدارک مالی وجود دارد؛
  3. شرکت‌های ثبت‌شده دارای سرمایه مشخصی هستند و اختیارات مدیران در آن‌ها براساس شخصیت حقوقی‌شان مشخص می‌شود؛
  4. با تاسیس رسمی یک شرکت، قراردادهای بین شرکا و سهامداران، ثبت می‌شود و هیچ یک از شرکا امکان تعددی از وظایف یا تعرض به حقوق دیگران را نخواهد داشت؛
  5. از اسناد شرکت برای اخذ مجوز، اعتبار و وام استفاده می‌شود. بسیاری از قراردادهای دولتی تنها با شرکت‌هایی منعقد می‌شوند که به‌طور رسمی ثبت شده باشند.
 

آشنایی با انواع ثبت شرکت

اگر قصد دارید که کسب‌وکاری را به هدف فعالیت‌های تجاری راه‌اندازی کنید، در اولین گام باید به سراغ تاسیس شرکت بروید. با ثبت شرکت، نوع فعالیت، مسئولیت افراد، سهم هر یک از شرکا، سرمایه اولیه، اهداف تجاری و… را مشخص می‌کنید. براساس قوانین در ایران، چندین نوع رتبه بندی شرکت وجود دارد که با توجه به ماهیت هریک باید شرکت مدنظرتان را ثبت نمایید:

ثبت شرکت با مسئولیت محدود

در ایران رایج‌ترین و پرطرفدارترین نوع شرکت، شرکت‌هایی با مسئولیت محدود است. شرکای این نوع شرکت مسئولیت‌های مالی خود را محدود به سرمایه ثبت شده در مجموعه می‌کنند. بنابراین آن‌ها در مقابل قرض‌ها و دیون تنها به اندازه سهم خود مسئولیت دارند.

شرکت سهامی خاص

نوعی شرکت است که سهام آن قابل دادوستد در بورس اوراق بهادار نیست، اما توسط مردم به‌سادگی قابل معامله است. هنگام تشکیل چنین شرکتی باید همۀ سرمایه آن در هنگام تاسیس توسط موسسان تامین و بخشی از سرمایه در بانک سپرده‌گذاری شود. به‌طور معمول ثبت شرکت سهامی خاص برای پروژه‌ها و کسب‌وکارهای بزرگتر استفاده می‌شود و سرمایه‌گذاران از طریق خرید سهام به شرکت ملحق می‌شوند.

شرکت سهامی عام

شرکت‌های سهامی عام بخشی از سرمایه‌شان را از راه فروش سهام به غیرموسسان (مردم عادی) تامین می‌کنند. سهام شرکت سهامی عام در بورس اوراق بهادار دادوستد می‌شود. ثبت شرکت سهامی عام معمولا برای کسب‌وکارهای بزرگ انتخاب می‌شود. اگر این نوع شرکت واردات و صادرات انجام دهد، نیاز به کارت بازرگانی خواهد داشت.

شرکت تعاونی

شرکت تعاونی، مشارکتی است که عده‌ای از افراد هم‌صنف یا هم‌محله‌ای یا همکار یا… برای دستیابی به منافع مشترک انجام می‌دهند. آن‌ها سرمایه معینی را تهیه کرده و دسته جمعی مساله یا مشکلی را حل می‌کنند که به تنهایی قادر به انجام آن نبوده‌اند. ثبت شرکت تعاونی برای گروه‌ها یا اشخاصی مناسب است که به هم اعتماد دارند و اشتراک گذاری منافع اقتصادی را ترجیح می‌دهند.

شرکت تضامنی

با ثبت شرکت تضامنی بین دو یا چند نفر، مسئولیت تضامنی شکل می‌گیرد به‌طوری که اگر دارایی شرکت برای تادیه قروض شرکت کافی نباشد، هریک از شرکا مسئول پرداخت تمامی قروض هستند. بنابراین در هنگام تنظیم اساسنامه باید نام تمامی شرکا آورده شود.

موسسه غیر تجاری

برخلاف شرکت‌های تجاری در موسسات غیرتجاری، موضوع اصلی فعالیت امور تجاری نیست. این موسسات در زمینه‌های علمی، ادبی، شرکت دانش‌بنیان، امور خیریه و… فعالیت می‌کنند. اگر موسسه غیرتجاری به هدف کسب سود باشد به آن موسسه غیرتجاری انتفاعی گفته می‌شود و اگر هدف آن کسب سود نباشد به آن غیرانتفاعی گفته خواهد شد.

کسب سود باشد به آن موسسه غیرتجاری انتفاعی گفته می‌شود و اگر هدف آن کسب سود نباشد به آن غیرانتفاعی گفته خواهد شد.

قبل از ثبت شرکت حتما با مشاوران و متخصصان در این زمینه مشورت کنید تا با توجه به نیازها و اهداف کسب و کارتان بهترین نوع شرکت را انتخاب کنید.

برای ثبت شرکت مستلزم رعایت چه شرایطی هستیم؟

هنگام ثبت شرکت باید اطلاعات و مدارکی را آماده کرده و در اختیار داشته باشید:

  • مدارک شناسایی مانند کارت ملی و شناسنامه هریک از شرکا؛
  • شرکت‌نامه؛
  • تقاضانامه شرکت؛
  • کد ثنا برای تمامی اعضا هیئت مدیره؛
  • اساسنامه تکمیل شده شرکت؛
  • تاییدیه آدرس و کدپستی محل شرکت؛
  • تعیین حق امضای شرکت؛
  • سمت و سهام هر یک از اعضا؛
  • ۵ نام به ترتیب اولویت با حداقل ۳ سیلاب؛
  • صورتجلسه‌های مجمع عمومی؛
  • پرداخت هزینه ثبت شرکت؛
  • فیش بانکی معادل ۳۵ درصد سرمایه اولیه شرکت؛
  • تعیین سهامداران و بازرسان.

مراحل ثبت شرکت در ایران

برای تاسیس یک شرکت در ایران توجه به مراحل زیر ضروری است:

مراحل ثبت شرکت در ایران

۱. انتخاب نوع شرکت

افرادی که قصد دارند شرکتی را راه‌اندازی کنند باید قبل از هر اقدامی با توجه به نیازشان به انتخاب نوع شرکت بپردازند. توجه داشته باشید که بعد از ثبت شرکت، تغییر نوع آن مستلزم صرف هزینه و زمان زیادی است و در برخی از موارد نیز هرگز امکان‌پذیر نیست. به همین دلیل اگر اطلاعاتی در زمینه تاسیس شرکت ندارید از مشاوران تاپ‌ثبت راهنمایی بگیرید.

۲. انتخاب نام شرکت

الزامات، بایدها و نبایدهای بسیاری در انتخاب نام شرکت وجود دارد. در زمان ثبت شرکت باید نامی را انتخاب کنید که دارای ۳ سیلاب با ریشه فارسی باشد. به‌طور معمول نام شرکت با نام برند متفاوت است. برای ثبت برند باید پروسه جداگانه دیگری را طی کنید.

۳. مشخصات و موضوع فعالیت شرکت

در این مرحله باید تمامی اطلاعات مرتبط با شرکت را جمع‌آوری کنید. اطلاعاتی مانند آدرس و کدپستی معتبر شرکت برای اخذ کد اقتصادی ، مشخصات اعضای شرکت، موضوع فعالیت شرکت به همراه مجوز فعالیت، مدت زمان فعالیت شرکت و…
تمامی این اطلاعات برای فرایند تاسیس شرکت ضروری هستند و اداره ثبت شرکت‌ها این اطلاعات برای دسترسی در آینده ذخیره و نگهداری خواهد کرد.

۴. ثبت آنلاین اطلاعات در سامانه ثبت شرکت‌ها

بعد از جمع‌آوری اطلاعات مورد نیاز در مراحل قبلی باید آن‌ها را در سامانه ثبت شرکت‌ها بارگذاری کنید و منتظر تایید کارشناسان باشید. بعد از تایید اولیه، پیش‌نویس ثبتی را دریافت کنید. این پیش‌نویس را به همراه اساسنامه و سایر مدارک باید به اداره ثبت ارسال کنید.

۵. سرمایه اولیه ثبت شرکت

حداقل سرمایه برای ثبت‌کردن شرکت باید ۱۰۰ هزار تومان باشد و ۳۵ درصد از آن پس از تایید نام شرکت به حساب شرکت واریز شود.

۶. گام نهایی و دریافت آگهی ثبت شرکت

اگر تمامی مراحل قبلی را به درستی پیش رفته باشید در سامانه ثبت شرکت‌ها، پیامی مبنی بر ثبت شدن شرکت دریافت می‌کنید. در این مرحله باید هزینه‌های ثبت شرکت را را پرداخت کرده و آگهی تاسیس را دریافت کنید. مدت‌زمان معمول برای ثبت‌کردن شرکت حدود ۱۰ تا ۱۵ روز است و هزینه ثبت شرکت با توجه به نوع و مدت زمان فعالیت شرکت متفاوت خواهد بود.

قابلیت ثبت برای اتباع خارجی

اتباع خارجی که دارای کدفراگیر هستند امکان ثبت انواع شرکت‌ها را خواهند داشت. ی‌توانید شرکت خود را با داشتن کد فراگیر برای اتباع خارجی نیز ثبت کنید. اتباع خارجی برای پیگیری امور شرکت در ایران باید به یک نماینده ایرانی اختیار بدهند. در ضمن اگر فعالیت‌های تجاری در موضوعات حساس است که نیاز به اخذ مجوز دارد باید از سازمان یا وزارت‌خانه مرتبط، مجوزهای لازم دریافت شود.

ثبت تغییرات شرکت

شرکت‌های تجاری یا غیرتجاری پس از مدتی که از فعالیت‌شان می‌گذرد، دچار تغییراتی می‌شوند. این تغییرات ممکن است در میزان سرمایه، اعضای هئیت مدیره، مدیرعامل، بازرسان، موضوع فعالیت و… رخ دهد. با ثبت تغییرات شرکت در اساسنامه، احتمال بروز مشکل حقوقی برای اعضای شرکت از بین می‌رود. اگر از قبل شرکت خود را ثبت کرده‌اید و حال می‌خواهید تغییراتی را در آن اعمال کنید، برای ثبت تغییرات از مجموعه تاپ ثبت بهره ‌بگیرید.

با تنظیم صورت جلسه‌های کپی شده شرکت ثبت نکنید!

ثبت شرکت، یک فرآیند مهم محسوب خواهد شد که باید بادقت و تخصص انجام شود. احتمال دارد برخی افراد تصور کنند ثبت‌کردن شرکت فقط شامل انتخاب نام و تدوین صورتجلسات ساده است، ولی مراحل متعدد و پیچیدگی فرایندها موجب شده تا برای تاسیس شرکت نیاز به کمک مشاوران زبده در این زمینه داشته باشید.

در تمامی مراحل ثبت موسسه یا شرکت از کمک متخصصان حقوقی و مشاوران مالی استفاده کنید. آن‌ها شما را در انتخاب نوع شرکت مناسب، تنظیم اسناد و رعایت قوانین مربوط به ثبت همراهی می‌کنند. از سویی دیگر، برای ثبت برند به شکل صحیح و کسب اطلاعات در این زمینه این امکان وجود دارد تا از مجموعه تاپ ثبت کمک بگیرید.

ثبت شرکت در تهران

برای به ثبت رساندن شرکت، تخصص شرط اول است!​

برای ثبت شرکت در تمامی مراحل از انتخاب نوع شرکت، نام شرکت، زمینه فعالیت، تقسیم‌بندی سهام، تدوین اساسنامه، صورتجلسات، مباحث حقوقی و… از کمک مشاوران با تجربه در این زمینه استفاده کنید. بدون مشورت با متخصصان، احتمال بروز مشکلات حقوقی و قانونی افزایش پیدا می‌کند و سرمایه و کسب‌وکارتان با چالش‌های جدی مواجه خواهد شد.
بنابراین؛ توصیه می‌شود که در رابطه با هزینه‌های ثبت شرکت و مباحث حقوقی از تخصص متخصصان و کارشناسان معتبر استفاده کنید تا در ثبت کردن برند یا شرکت خود موفق باشید.

ثبت شرکت در ایرن

تاپ ثبت، بهترین انتخاب برای ثبت شرکت

تاپ ثبت، یکی از بهترین گزینه‌ها برای ثبت شرکت در ایران محسوب می‌شود. این شرکت با تجربه و متخصصان ماهر در زمینه ثبت‌کردن شرکت‌ها و امور حقوقی، بهترین خدمات را به مشتریان ارائه می‌دهد. تاپ ثبت از مزایا و خدمات زیر برخوردار است:

  • سرعت و دقت
  • مشاوره حقوقی
  • خدمات تکمیلی
  • پشتیبانی مستمر
  • ثبت روزنامه رسمی

با توجه‌به این مزایا، تاپ ثبت یکی از بهترین گزینه‌ها برای انجام مراحل ثبت برند و شرکت و حفظ حقوق کسب و کارتان است.

نتیجه گیری

ثبت شرکت یک فرآیند حیاتی برای مدیران کسب‌وکارها، فعالان اقتصادی و کارآفرینان است که به آن‌ها امکان ایجاد و راه‌اندازی شرکتی متناسب با اهداف و فعالیت‌های‌شان را می‌دهد. برای راه‌اندازی یک شرکت تازه تاسیس باید به انتخاب نوع شرکت، نام شرکت، موضوع فعالیت، سرمایه مورد نیاز برای شرکت، تنظیم اساسنامه، ثبت تغییرات شرکت و تدوین صورتجلسات بپردازید.
انجام تمامی این امور به دقت بالایی نیاز دارد تا به حق هیچ یک از اعضا و سهامداران خدشه‌ای وارد نشود. برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران تاپ‌ثبت در واتساپ تماس بگیرید.