تاپ ثبت

راهنمای اخذ اینماد 1402

راهنمای اخذ اینماد ۱۴۰۲ و هر آنچه باید بدانید

اینماد چیست؟

با روی آوردن اکثر کسب و کارها به فروش اینترنتی، مطالعه راهنمای اخذ اینماد ۱۴۰۲ میتواند راهگشایی برای طی کردن قانونی مسیر پرداخت های آنلاین سایت شما باشد. همانطور که در جمله قبل گفته شد، اینماد بستری قانونی برای پرداخت های ایمن در بستر اینترنت میباشد. به طور کلی، برای ایجاد یک سایت یا فروشگاه اینترنتی، مجوزهایی لازم است که اینماد یا نماد اعتماد الکترونیک یکی از آنهاست.

همانطور که در راستای بازگشایی یک باب مغازه به مجوز کسب و کار از اداره کار نیاز است. در دنیای دیجیتال برای اعتبار بخشی به فروشگاه اینترنتی خود باید از سازمان توسعه تجارت های الکترونیکی که زیر نظر سازمان صنعت معدن تجارت به فعالیت میپردازد، مجوز کسب کنید.

زمانی که کاربر این نماد الکترونیک را در سایت شما مشاهده می کند، حس اعتماد در او ایجاد میگردد. با مطالعه راهنمای اخذ اینماد ۱۴۰۲ و طی کردن مسیرهای لازم برای اخذ این مجوز، می توانید بخش عمده ای از اعتماد کاربران خود را جلب نمایید. پس صاحبان کسب و کار الکترونیک باید بدانند برای داشتن درگاه پرداخت ایمن، لازم است برای اخذ اینماد اقدام کرده و نماد الکترونیک را روی سایت خود داشته باشند.

چه کسانی به راهنمای اخذ اینماد 1402 نیاز دارند؟

چه کسانی به راهنمای اخذ اینماد ۱۴۰۲ نیاز دارند؟

آیا راهنمای اخذ اینماد ۱۴۰۲ برای تمامی صاحبان کسب و کار مفید است؟ خیر. بسته به نوع سایتی که شما صاحب آن می باشید، به اخذ اینماد نیاز داشته و یا نخواهید داشت. افرادی که سایت آنها شخصی است و درگاه پرداخت ندارند، نیازی به دریافت اینماد نخواهند داشت. در صورتی که سایت شما فروشگاهی بوده و بخواهید محصول از هر نوعی در آن به فروش برسانید، مجبور به فعال کردن نماد الکترونیک روی سایت خود خواهید بود.

انواع اینماد

انواع اینماد

طبق راهنمای اخذ اینماد ۱۴۰۲ ، شما قادر به دریافت انواع اینماد میباشید. زمانی که شما سایت خود را ایجاد کردید و مدارک لازم برای احراز هویت تان را در سایت اینماد بارگذاری نمودید، میتوانید نماد الکترونیک موقت دریافت نمایید. سایت اینماد، بعد از بررسی مدارک و احراز هویت مالک سایت، کدی را در اختیار درخواست کننده قرار میدهد. این کد به عنوان تایید اولیه صاحب سایت میباشد. در واقع گواهی اینماد یا نماد اعتماد موقت، بدون ستاره بوده و مدت زمان مشخصی اعتبار دارد.

بعد از آنکه سایت به درستی مورد بررسی قرار گرفت و محصولات و موضوع کاری سایت توسط سازمان نظارت بر کسب و کار واکاوی شد، نماد الکترونیک سایت به اینماد تک ستاره تبدیل میشود. در واقع منظور از واکاوی بررسی مجاز و شرعی بودن محصولاتی است که در سایت ارائه میگردد. مکان فروشگاه، اطلاعات تماس و صاحب کسب و کار نیز باید بررسی گردد.

در نهایت لازمه به دست آوردن اینماد دو ستاره، داشتن SSL ، گواهینامه امنیتی میباشد. برای اخذ ستاره های بالاتر لازم است درخواست داده و شرایط لازم را تیک بزنید. که در بخش آخر این مقاله حول آن بحث شده است.

 

راهنمای اخذ اینماد ۱۴۰۲ جهت احراز هویت

اولین گام در راهنمای اخذ اینماد ۱۴۰۲، تکمیل سایت از جانب متقاضی میباشد. تنها سایت های فروشگاهی که قادر به ارائه محصول در سایت میباشند، میتوانند برای کسب اینماد درخواست نمایند. حداقل یک محصول باید در سایت خود ثبت کرده و برای آن قیمت و توضیحات لازم را درج کنید.

 

مرحله اول ورود به سایت اینماد

 

مرحله اول ورود به سایت اینماد

وارد سایت https://enamad.ir شده و طبق راهنمای اخذ اینماد ۱۴۰۲ مراحل مذکور را دنبال کنید. در سایت وارد بخش https://reg.enamad.ir/Panel شده و گام های لازم برای ثبت نام را طی کنید.

 

ثبت نام در سایت اینماد

مرحله دوم ثبت نام و ایجاد حساب کاربری

برای پیش گرفتن مراحل کار، باید در سایت مورد نظر ثبت نام کنید، نام کاربری گرفته و با آن مراحل را ادامه دهید.

 

تکمیل و بارگزاری مدارک اینماد

 

مرحله سوم، وارد کردن مدارک لازم

نماد الکترونیک به اسم مالک دامنه ثبت میشود. اگر مالک شخص حقیقی باشد، باید بیش از ۱۸ سال، سن داشته باشد و اگر کاربر حقوقی باشد، نماد الکترونیک به نام مدیرعامل یا شرکت ثبت میگردد. اشخاص حقیقی باید تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه را بارگزاری نمایند، همچنین به آپلود مدارک تحصیلی نیز نیاز دارند. اشخاص حقوقی باید تصاویر آگهی رسمی روزنامه و یا مجوز فعالیت شرکت را بارگذاری نمایند.

لازم به ذکر است، شرکت‌ها و اشخاص حقوقی علاوه‌بر ثبت شرکت برای اینکه بتوانند برند خود را ثبت کنند باید مدارک مشخصی ارائه دهند که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم.

۱- کارت ملی تمام اعضایی که حق امضا دارند.
۲- اطلاعاتی مانند شماره ثابت و همراه، ایمیل، کد پستی و آدرس افراد دارای حق امضا
۳- مجوز فعالیت رسمی
۴- کپی از روزنامه تاسیس شرکت
۵- کارت بازرگانی برای برندهای لاتین
۶- کپی روزنامه آخرین تغییرات

 

احراز هویت enamad

 

مرحله چهارم، تاییدیه ثبت اطلاعات

بعد از آنکه اطلاعات حقیقی یا حقوقی خود را وارد کردید، لینک فعالسازی را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد. در فرم مربوطه آدرس و کد پستی را وارد نمایید. از طریق شماره موبایل وارد شده پیامکی برای شما ارسال میشود و از طریق تماس با تلفن گویا، شماره ثابت شما تایید میگردد.

 

افزودن دامنه در enamad

 

مرحله پنجم، افزودن دامنه

در این مرحله است که باید اطلاعات مربوط به کسب و کار خود نظیر لوگو، ساعت کاری، موقعیت جغرافیایی و سامانه اعتبارسنجی را وارد نمایید. تایید اطلاعات شما توسط کارشناسان اینماد، ۲۴ ساعت طول میکشد.

 

تایید نقشه در enamad

 

مرحله ششم، تعیین لوکیشن

یکی دیگر از مواردی که باید در جهت اخذ اینماد، به آن توجه داشته باشید، آدرس پشتیبان یا محل کسب و حضور شماست که باید روی نقشه مشخص گردد.

 

تایید کد ارسال شده به دامنه در enamad

 

مرحله هفتم، تایید کد ارسال شده به دامنه

در این مرحله از راهنمای اخذ اینماد ۱۴۰۲ است که شما باید روی تقویم کلیک کرده و مالکیت دامنه را تایید نمایید. برای اینکار سه روش پیش روی شماست. در یک روش، ایمیل حاوی تاییدیه به ایمیل دامنه شما ارسال میشود که باید کد ارسال شده را در باکس مربوطه وارد کنید. در روش دوم، یک فایل حاوی محتوای خاص را باید در ROOT وب سایت آپلود نمایید. روش سوم نیز شامل افزودن متاتگ در HTML وب سایت میباشد.

 

مرحله چک لیست الزامات اینماد در راهنمای اخذ اینماد 1402

 

مرحله چک لیست الزامات اینماد در راهنمای اخذ اینماد ۱۴۰۲

در ادامه مراحل راهنمای اخذ اینماد ۱۴۰۲ ، نام شهر را انتخاب کرده و کلید اعتبار سنجی آدرس را کلیک کنید. هزینه ارسال بسته پستی حاوی تعهد نامه احراز آدرس به شهر خود را پرداخت کنید. همچنین شما باید چک لیست مدارک لازم و مجوزهای کپی برابر با اصل یا تهدنامه های دفتری که امضا کرده اید را برای سازمان توسعه پست نمایید.

 

با نام کاربری و رمز عبور که در انتهای صفحه مذکور، برای شما نمایش داده میشود، یک اکانت مشتری ایجاد کنید. در واقع شما با ساخت این اکانت، به مسئولان بررسی اخذ اینماد این اجازه را می دهید، با این نام کاربری، در وب سایت شما خرید نمایند و سایت شما را مورد بررسی و تست قرار دهند.

 

پرداخت هزینه اینماد

 

مرحله نهم، پرداخت هزینه اینماد

در این مرحله از راهنمای اخذ اینماد ۱۴۰۲، منوی کسب و کار را کلیک کرده و تمام قسمت های مشخص شده با رنگ نارنجی را تکمیل نمایید. در واقع در این مرحله است که از جانب اینماد، ایمیلی به آدرس info@domain.ir ارسال میشود. برای اینکه اینماد مطمئن شود، دامنه در اختیار شما قرار گرفته است، لازم است کدی که به این ایمیل ارسال شده است را در بخش مذکور وارد کنید. در نهایت هزینه اینماد را پرداخت میکنید تا نماد الکترونیک صادر شود و کد آن در اختیار شما قرار بگیرد. کد را در قسمت فوتر سایت خود قرار میدهد و لوگوی اینماد در سایت شما برای مشاهده کاربران نمایش داده میشود.

 

مرحله دهم، تغییر تعداد ستاره های اینماد

تفاوت انواع اینماد، در تعداد ستاره آنهاست که با افزایش رضایت کاربر و اعتبار سایت، اعتبار اینماد و تعداد ستاره های آن نیز افزایش می یابد. دقیقا مانند هتل ها با تعداد ستاره های مختلف، که هر چه میزان خدمات و کیفیت امکانات محل بالا رود، میزان ستاره آن افزایش می یابد. هر چه کیفیت و میزان رضایت مشتری از فروشگاه اینترنتی بیشتر شود، تعداد ستاره اینماد آن افزایش می یابد. برای اینکه بتوانید تعداد ستاره های اینماد خود را افزایش دهید، لازم است در سامانه مربوطه ثبت نام نمایید. سامانه رتبه بندی کسب و کارها، بسته به میزان فعالیت فروشگاه شما و بررسی سوابق تان، در صورتی که شرایط لازم را داشته باشید، ستاره های اینماد شما را افزایش میدهد.

دیگر اخبار و مقالات