تاپ ثبت

ثبت شرکت طراحی سایت

آشنایی با ثبت شرکت طراحی سایت

با رشد و گسترش کسب‌وکارهای آنلاین از یک سو و همچنین افزایش فعالیت مشاغل سنتی در فضای مجازی، شاهد نیاز روز افزون به طراحی انواع وب‌سایت‌ها هستیم.

به همین دلیل در حال حاضر شرکت‌های طراحی سایت زیادی در حال فعالیت هستند. با ثبت شرکت طراحی سایت امکان فعالیت رسمی برای فعالان این حوزه وجود دارد.

آن‌ها با داشتن یک شرکت ثبت شده رسمی، امکان عقد قرارداد با سازمان‌های دولتی و خصوصی را خواهند داشت. مشتریان چنین کسب‌وکارهایی نیز با توجه به ثبت رسمی شرکت توسط طراحان سایت به آن‌ها اعتماد بیشتری خواهند کرد.

چرا باید به ثبت شرکت طراحی سایت بپردازیم؟

دلایل متعددی وجود دارد که فعالان حوزه طراحی سایت به ثبت شرکت برای کسب‌وکارشان می‌پردازند:

۱-    فعالیت رسمی و قانونی

اگرچه برای فعالیت در زمینه طراحی سایت باید مجوزهای قانونی را از نظام صنفی رایانه‌ای دریافت کرد، اما با ثبت شرکت طراحی سایت، جنبه حقوقی به فعالیت‌های موسسان نیز داده خواهد شد و امکان برخورداری از مزایای قانونی نظیر دریافت تسهیلات و وام ایجاد خواهد شد.

۲-    عقد قرارداد با سازمان‌های دولتی

اکثر سازمان‌های دولتی برای عقد قرارداد با شرکت‌های طراحی سایت از آن‌ها مدارک رسمی می‌خواهند. مدیران دولتی براساس مقررات سازمانی ترجیح می‌دهند تا با شرکت‌هایی وارد همکاری شوند که جنبه حقوقی دارند. ثبت شرکت طراحی سایت موجب می‌شود تا شرکت از حالت حقیقی به حقوقی تغییر وضعیت دهد.

۳-    حفظ حقوق سهامداران با ثبت شرکت طراحی سایت

به‌طور معمول طراحان سایت برای موفقیت در فعالیت‌های‌شان به‌صورت تیمی کار می‌کنند. در یک شرکت طراحی سایت ممکن است کدنویسان، معماران نرم‌افزاری، طراحان گرافیک، متخصصین پایگاه‌های داده و… فعالیت کنند.

اگرچه تیم‌ها در شروع کار به‌صورت دوستانه و همکاری گروهی دور هم جمع می‌شوند، اما به مرور زمان و شکل‌گیری جدی فعالیت‌ها، بایستی مقررات و قواعد خاصی را در زمینه تقسیم سهام و درآمدها بین خود تنظیم کنند.

ثبت شرکت بهترین راهکار برای چنین تیم‌های کاری است تا مسئولیت‌ها، میزان سهم، موضوع فعالیت، مدت فعالیت و… به‌طور دقیق برای تمامی اعضا مشخص شود.

۴-    برندسازی با ثبت شرکت

یکی از موضوعات مهم در ثبت شرکت طراحی سایت، فراهم‌سازی مقدمات ثبت برند است.

گرچه ثبت شرکت ماهیتی متفاوت با ثبت برند دارد، اما با تاسیس شرکت و مشخص شدن زمینه‌های فعالیت تا حدود زیادی امکان برندسازی نیز فراهم می‌شود.

اگر قصد دارید تا در زمینه طراحی سایت و برنامه‌نویسی برندی خوش‌نام را ایجاد کنید به ثبت شرکت بپردازید تا فعالیت‌های‌تان جنبه رسمی پیدا کند.

آشنایی با ثبت شرکت طراحی سایت

Steps to register a website design company

مراحل ثبت شرکت طراحی سایت

با تاسیس یک شرکت امکان ضابطه‌مند شدن کسب‌وکار فراهم می‌شود. زیرا بسیاری از امور مالی، فنی و مدیریتی طبق قواعد مشخصی پیش خواهند رفت.

هرچند که برای طراحی سایت الزام رسمی برای ثبت شرکت وجود ندارد، اما برای اینکه بتوانید در مجامع حقوقی و رسمی از حق خودتان دفاع کنید، بهتر است به ثبت رسمی شرکت طراحی سایت بپردازید.برای ثبت شرکت طراحی سایت به مراحل زیر توجه کنید:

۱-     تعیین موضوع فعالیت شرکت

برای ثبت شرکت باید قبل از هر اقدامی موضوع فعالیت آن مشخص شود. تعیین موضوع فعالیت موجب خواهد شد تا امکان تعیین نوع شرکت را داشته باشید.

در قانون تجارت امکان تاسیس انواع شرکت‌ها وجود دارد. شرکت‌های تضامنی، شرکت‌های سهامی خاص، شرکت‌های سهامی عام،  ثبت شرکت‌ تعاونی، شرکت با مسئولیت محدود و…

اگر در زمینه انتخاب نوع شرکت طراحی سایت و مزایای هریک از شرکت‌ها، سوالی دارید با مشاوران تاپ ثبت تماس بگیرید تا راهنمایی‌های لازم را به شما ارائه دهند.

۲-    تدوین اساسنامه و مشخص کردن اعضای شرکت

باید توجه داشت که تعداد اعضای شرکت به نوع شرکت نیز بستگی دارد. برای ثبت شرکت مسئولیت محدود برای طراحی سایت باید حداقل سه عضو به‌عنوان هیئت مدیره و دو نفر به عنوان بازرس وجود داشته باشند.

اعضای شرکت با توجه به موضوع فعالیت و نوع شرکت باید نسبت به تدوین اساسنامه و انتخاب مدیرعامل و تعیین حق امضای اسناد اقدام کنند.

ثبت شرکت به‌صورت آنلاین و از طریق اداره ثبت شرکت‌ها است، ولی برای ادامه مراحل باید حضوری به اداره ثبت شرکت‌ها در شهرتان بروید.

۳-    مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت طراحی سایت

اگر قصد دارید تا مراحل تاسیس شرکت طراحی سایت را خیلی سریع و بدون هیچ وقفه‌ای انجام دهید، باید مدارک مورد نیاز را از قبل تهیه کنید.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت با توجه به نوع آن متفاوت است. به‌طور معمول برای ثبت شرکت طراحی سایت، افراد به سراغ شرکت‌های سهامی خاص و مسئولیت محدود می‌روند.تهیه مدارک زیر برای انجام امور ثبت یک شرکت ضروری است:

  1. کپی مدارک شناسایی همه اعضا؛
  2. آماده‌سازی مجوزهای لازم از نظام صنفی رایانه‌ای؛
  3. دریافت گواهی سوء پیشینه برای اعضای هیات مدیره؛
  4. آماده‌سازی اساسنامه شرکت؛
  5. تهیه کد ثنا برای تمامی اعضای هیئت مدیره؛
  6. تاییدیه آدرس شرکت به همراه کدپستی؛
  7. تعیین سرمایه شرکت و واریز ۳۵% آن به حساب شرکت (میزان این سرمایه برای ثبت شرکت طراحی سایت حداقل ۱۰۰ هزار تومان است).

۴-    دریافت مجوز فعالیت از نظام صنفی رایانه‌ای

ثبت شرکت یک گام مهم برای قانونی شدن فعالیت‌های کسب‌وکاری است. اما در بسیاری از مواقع باید برای شروع کار مجوزهای رسمی را از نهادهای مختلفی دریافت کرد.

برای طراحی سایت نیز باید از نظام صنفی رایانه‌ای شهر محل فعالیت‌تان مجوزهای لازم را دریافت کنید.

۵-    ثبت شرکت طراحی سایت

بعد از آماده‌سازی مدارک لازم باید نسبت به ثبت شرکت به‌صورت آنلاین اقدام کنید. در این مرحله باید یک نام فارسی ۳ سیلابی را برای شرکت انتخاب کنید.

این نام باید در اساسنامه نیز آمده باشد. بعد از بررسی مدارک توسط کارشناس اداره ثبت شرکت‌ها، پیش‌نویس اولیه‌ای به شما ارائه می‌شود تا به همراه سایر مدارک به‌صورت حضوری به اداره ثبت شرکت‌ها ببرید.

فرایند تاسیس شرکت چیزی بین ۲ تا ۳ هفته زمان می‌برد. همچنین هزینه ثبت شرکت طراحی سایت با توجه به نوع و موضوع فعالیت متفاوت است.

ثبت شرکت‌تان را به مجموعه‌هایی بسپارید که از تجربه کافی در این زمینه برخوردار هستند.

تاپ ثبت با داشتن کارشناسان مجرب تمامی مراحل ثبت شرکت طراحی سایت و ثبت برند را برای‌تان انجام خواهد داد.

سخن پایانی

با ثبت شرکت طراحی سایت، فعالان این حوزه می‌توانند به‌لحاظ حقوقی در قراردادها از اعتبار بیشتری برخوردار باشند و از سویی دیگر اعضای شرکت نیز به مسئولیت‌های خود واقف خواهند شد.

تاسیس شرکت باعث می‌شود تا اعضا از سهم و میزان درآمدشان آگاه باشند و اختلاف نظر کمتری بین آنان ایجاد شود.

دیگر اخبار و مقالات